Hirdetés

gyermekdal.lap.hu / Népdalok

Népdalok

Debrecenbe kéne menni pulykakakast kéne venni Megállj kocsis lyukas a kas! Kiugrik a pulykakakas!

Elment a madárka, üres a kalicka Azt üzente vissza, visszajő tavaszra Ha tavaszra nem jő, búzapirulásra Ha még akkor sem jő, tudd meg sohasem jő

Hej Dunáról fúj a szél, szegény embert mindig ér, Dunáról fúj a szél Ha Dunáról nem fújna, olyan hideg nem volna Dunáról fúj a szél.

Hull a szilva a fáról, most jövök a tanyáról, Ej, haj, ruca-ruca kukorica derce. Egyik ága lehajlott, az én rózsán elhagyott, Ej, haj, ruca-ruca kukorica derce. Kis kalapom fekete, páva tolla van benne, Ej, haj, ruca-ruca kukorica derce.

Cickom, cickom; Tavaszi szél vizet áraszt; Este van; Erdő erdő stb. kotta és szöveg

Mesék, Mondókák, Népdalok, Versek Olvasnivaló, Hanganyag, Diafilm, Videó

Egyszer egy királyfi Mit gondolt magába Léder, léder, bum-bum-bum Mit gondolt magába. Felveszi magára Kocsisi ruháját Léder, léder, bum-bum-bum, Kocsisi ruháját.

Érik a szőlő, Hajlik a vessző, Bodor a levele, Két szolgalegény Szántani menne, De nincsen kenyere.

ÁBéCéDé rajtam kezdé - Egy boszorka van - Én elmentem a vásárba - Hull a szilva - Házasodik a tücsök, szúnyog lányát kéri, Csiszeg csoszog a tetű, násznagy akar lenni. Oda ugrik a bolha, vőfély akar lenni, Mindenféle csúf bogár vendég akar lenni.

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

A legnépszerűbb gyerekdalokat gyűjtjük itt szövegesen , videóval, kottával, hogy Te is meg tudjad tanítani a gyerekeknek.

A legnépszerűbb gyerekdalokat gyűjtjük itt szövegesen , videóval, kottával, hogy Te is meg tudjad tanítani a gyerekeknek.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Népdalok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés